Vo svete je toľko vinohradníckych oblastí, kde sa vyrába šumivé víno. Preto by sme sa nemali držať iba jednej. Poďme preskúmať víno s bublinkami z niekoľkých rôznych vinohradných oblastí a vzájomne ich porovnať.
Lavazza získala ocenenie „Najlepšia komerčná pražiareň kávy“ za rok 2024
12. novembra 2024 na InterContinental Berlin ocenili víťazov European Coffee & Hospitality Awards 2024. Lavazza, jedna z najvýznamnejších svetových pražiarní kávy, získala ocenenie „Najlepšia komerčná pražiareň kávy“ na European Coffee & Hospitality Awards 2024 počas @COHO Expo – The Coffee & Hospitality Expo. Na druhom mieste skončili Illy a Löfbergs. Toto uznanie zdôrazňuje odhodlanie spoločnosti Lavazza v snahe o dokonalosť kávy v kombinácii s trvalo udržateľnou kvalitou.
The European Coffee Symposium, ktoré v roku 2008 vytvorili Jeffrey Young, muž za Allegrou, a eventový podnikateľ Ludovic Rossignol, sa rýchlo stalo miestom na objavovanie obchodných príležitostí, získanie prístupu k najnovším trhovým informáciám. „Dnes večer neoslavujeme len dokonalosť – predstavujeme novú odvážnu éru pre náš priemysel,“ povedal Jeffrey Young a zdôraznil celosvetový dopad tohtoročného rozšíreného programu ocenení.
Už 15 rokov spája ECS viac ako 7 000 vedúcich predstaviteľov z celej Európy, aby vytvorili nové obchodné partnerstvá a trvalé vzťahy. ECS uskutočnilo viac ako 35 000 individuálnych stretnutí, viac ako 140 kľúčových stretnutí a viac ako 350 ocenení European Coffee Awards boli udelené najprogresívnejším značkám v tomto sektore.
Slávnostné odovzdávanie cien, ktoré organizuje @AllegraGroup, ocenili spoločnosti i jednotlivcov, ktoré boli vybrané prostredníctvom tisícok nominácií kolegov s viac ako 6 000 hlasov.
Ďalšie články
Keď sa tradícia snúbi s vášňou, vzniká najlepšie víno na svete. Bez vína by nebolo Francúzsko a bez Francúzska by nebolo víno - krajina galského kohúta je jedným z najväčších a najznámejších producentov vína na svete.
Rakúsko pokračuje v stanovovaní meradiel v ekologicky uvedomelom vinohradníctve. V súlade s rozsiahlym a nezávisle kontrolovaným vinohradníckym programom „Udržateľné Rakúsko“ sa v súčasnosti vinič pestuje takmer 12 000 hektárov viníc, čo zodpovedá 27 % celkovej plochy v Rakúsku. Ide o pozoruhodný vývoj vzhľadom na to, že certifikačný program bol spustený len pred desiatimi rokmi.
Keď prvýkrát ochutnáte nealkoholický gin, je to ako otvoriť dvere do paralelného vesmíru. Vaša ďalšia otázka je ako sa vyrába nealkoholický gin? Dodržiava sa pri výrobe rovnaký postup ako pri tradičnej výrobe ginu a alkohol sa potom jednoducho odstráni?