Postup
1. Kuracie mäso očistíme, umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance.
2. Mäso dáme do misky, pridáme strúčik cesnaku, kukuričný škrob, hladkú múku, osolíme a okoreníme podľa svojej chuti. Všetko v miske dobre premiešame.
3. Na panvici si rozpustíme 1 lyžicu masla a mäso sprudka orestujeme do zlata. Mäso z panvice si odložíme na bok.
4. Na tej istej panvici dáme znovu 1 lyžicu masla a orestujeme na nej nadrobno nakrájanú šalotku a tenké plátky jarnej cibuľky.
5. Pridáme horčicu, bylinky , biele víno, vývar, smotanu, soľ a korenie podľa chuti.
6. Spolu varíme 3 minúty, aby sa omáčka zredukovala. Do hotovej omáčky pridáme kuracie kúsky a dobre premiešame.
7. Servírujeme s ryžou, alebo s opekanými zemiakmi. Ja som vybrala ryžu Basmati, ktorú si uvaríme podľa návodu na obale.