offerBox
1

23. 5. - MasterClass Caliterra v Bratislave

offerImage

Pozývame vás na degustáciu šiestich ročníkov (2005, 2007, 2009, 2015, 2017 a 2019) unikátneho vína Caliterra Cenit tak, ako sa vyvíjalo v čase.

Čítať viac

Cenové hity týždňa

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Spustili sme rezervácie na predajniach WinePlanet

Spustili sme rezervácie na predajniach WinePlanet

Vyzdvihnite si víno 1-2 hodiny od objednania! V rámci zlepšovania nákupného procesu sme na eshope zaviedli novinku - rezerváciu tovaru na vybranej predajni WinePlanet v Bratislave alebo v Banskej Bystrici.


 

Rezerváciu je možné urobiť iba v prípade, že sa tovar na danej predajni nachádza. Po dokončení objednávky vašu rezerváciu ihneď rieši zvolená predajňa WinePlanet. Pre tovar si môžete prísť o 2 hodiny od objednávky a v rámci otváracích hodín predajne. Na vyzdvihnutie máte 24 hodín. Rezervácie vytvorené hodinu pred záverečnou hodinou predajne, môžu byť vyzdvihnuté až nasledujúci deň.

Ako si rezervovať víno v predajni?

1. U vybraného tovaru si v detaile skontrolujte dostupnosť na vybranej predajni, ktorá je uvedená pod cenou pri každom produkte.

2. V košíku vyberte možnosť Rezervovať na predajni a vyberte požadovanú predajňu WinePlanet. Pokiaľ sa tovar v predajni nenachádza je táto voľba neaktívna a môžete pokračovať v objednávke s dodaním na osobný odber z hlavného skladu.

3. Vyplňte kontaktné údaje a skontrolujte otváraciu dobu zvolenej predajne. Potvrďte objednávku kliknutím na Rezervovať a zaplatiť v predajni.

4. Do zadaného e-mailu dorazí potvrdenie objednávky tovaru a predajňa dostáva avízo o odložení tovaru pre vás. Vašu rezerváciu je možné vyzdvihnúť do 24 hodín počas otváracích hodín predajne.

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.