Ararat
ARARAT je ďaleko viac, než len brandy. Je tiež šancou ako sa ponoriť do arménskej kultúry.
ARARAT brandy sa vyrába s hlbokým rešpektom k tradíciám a normám podnikania s brandy a kontinuálnou snahou o dokonalosť. V súčasnej dobe má spoločnosť Yerevan Brandy najmodernejšie vybavenie, ale i napriek tomu jej zamestnanci stále považujú proces vytvárania brandy za skutočné umenie.
Vyrába sa výlučne z miestneho arménskeho hrozna, ktoré sa pestuje v údolí hory Ararat, v provincii Tavuš .
Vyrába sa zo srdca tej najmenšej časti destilátu, ktorá sa získava dvojitou parnou destiláciou.
Dozrieva v storočných kaukazských dubových sudoch, ručne vyrábaných vo vlastnej dielni Yerevan Brandy Company.
Na miešanie sa používajú len brandy prvotriednej kvality, ku ktorým je možné pridať len pramenistú vodu z prírodného prameňa Katnaghbyur.
OTHER RELATED PRODUCTS
We write on our BLOG
Chardonnay, ušľachtilá odroda s typickou chuťou žltého ovocia, je veľmi prispôsobivá a možno ju nájsť v celom svete. Či už na severe Francúzska - napríklad v Chablis a Champagne alebo v teplejších oblastiach ako je Austrália či Argentína. V súčasnosti je najväčšia výmera Chardonnay v Kalifornii. Chardonnay si môžete dopriať k jedlu, v kombinácii s rybami, jahňacím alebo kuracím mäsom.