offerBox
1

22.8. - Prosecco Day

offerImage

Osviežujúce popoludnie plné chutí, hudby a skvelej atmosféry v štýlovom prostredí reštaurácie Apolka v centre Bratislavy.

Lístky
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA

2+1 = Tretie víno Vinidi ZADARMO. Pozrieť vína.

Blog na tému Párovanie vína a jedla

Odísť z témy

Chrumkavá kačica na pekingský spôsob - RECEPT a tip na víno

07. 02. 2022

Tri, dva, jedna štart začínajú v poradí XXIV. zimné olympijské hry v Pekingu. Pri sledovaní skvelých výkonov našich športovcoch si teraz môžete pripraviť chrumkavú kačicu na pekingský spôsob s restovanou ryžou a pripiť si na olympijské úspechy vínom Orange Tramín z vinárstva Kasnyik.

Čítať viac >

Valentínske párovanie s vínom

30. 01. 2022

Srdiečka, sviečky, ruže, hudba a  romantická večera s vínom, možno pre viacerých valentínsky gýč. Možno tento rok konečne strávite Valentína oveľa krajšie a romantickejšie ako len zájsť na večeru do mesta.

Príprava špeciálneho jedla doma znamená, že sa vyhnete davom ľudí, ktorí sa správajú, ako by ešte nikdy v reštaurácii nejedli. Nehovoriac o tom, že budete len vy dvaja. Intímna večera v interiéri a špeciálna fľaša vína môžu urobiť tento deň naozaj nezabudnuteľným.

Všetky tipy na jedla a párovanie nájdete na našom blogu.

Čítať viac >

Čokoládové pusinky preliate horúcim ovocím - RECEPT a tip na víno

27. 01. 2022

Hovorí sa, že láska je sladká a pusinky sú najkrajším prejavom lásky. Prekvapte svoju lepšiu polovičku.

Pripravte jemu/jej lahodné snehové čokoládové pusinky s horúcim lesným ovocím a k nim odporúčam po kvapkách servírovať fortifikované víno Šaler z vinárstva Špalek.

Čítať viac >

Morčacia roláda zo stehna s gaštanovou plnkou - RECEPT a tip na víno

25. 01. 2022

V zime akosi podvedome trávime viac času v kuchyni. Teplo, príjemná vôňa varených gaštanov a vonku snehová pokrývka vytvárajú takmer idylickú atmosféru domova.

Gaštany sa stali aj hlavnou inšpiráciou k príprave plnenej morčacej roláde so zemiakovým pyré a k nej odporúčam víno Emilien BIO 2016 z vinárstva Le Puy. Ako píšem, idylická kombinácia.

Čítať viac >

Marinovaný filet zo pstruha s citrónovou omáčkou - RECEPT a tip na víno

11. 01. 2022

Po vianočnom prejedení sa dobre padne pre naše trávenie ľahší a zdravý recept na marinovaného pstruha s citrónovou omáčkou servírovaného na podstielke zo slaného lievanca. I víno odporúčané k tomuto jedlu je ľahšie. Ballerine ÉTOILE Crémant de Limoux z vinárstva Gérard Bertrand si s radosťou a bez výčitiek dopraje i balerína v Paríži.

Inšpirujte sa ďalšími receptami na našom blogu.

Čítať viac >

Viedenský rezeň a zemiakový šalát - RECEPT a tip na víno

23. 12. 2021
Klop klop Štedrý deň už máme za dverami. Doma vládne vianočná atmosféra. Zostáva nám dokončiť posledných pár drobností. Všetko sa sústreďuje na…
Čítať viac >

Vianočná medová torta s orechmi - RECEPT a tip na víno

10. 12. 2021
Už naše babičky vedeli, že med je všeliek. Používali ho aj pri pečení vianočných dobrôt. Medová torta s orechmi, ktorú pripravila Lenka, je pre…
Čítať viac >

Grilovaný losos so šošovicovým šalátom - RECEPT a tip na víno

03. 12. 2021
Lenka si tento krát pre Vás pripravila rýchly a ľahký recept. Grilovaný losos so šošovicovým šalátom je skvelou zdravou náhradou za…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
mix -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.